Menu Close Search User Like Shopping Cart
1

Kosilice

Benzinske, aku i elektro kosilice da travnjak uvek bude pokošen uredno.

2

Trimeri

Za košenje svih teže dostupnih površina, popularni trimeri.

3

Testere

Motorne, aku i ručne testere

banner
4

Saksije

Moderne, ekološke, izdržljive saksije raznih veličina i boja.

5

Podloge za terasu i dvorište

Deking pločice, stope za travnjak, ivičnjaci...

6

Veliki izbor za baštu i dvorište!

Perači pod pritiskom, makaze, creva, prskalice, pumpe...

pattern
pattern
pattern
pattern

Dodatna oprema za baštu i kuću

Naša ponuda proizvoda je stvarno velika. Pogledajte još neke proizvode koji se koriste za uređenje bašte, dvorišta i kuće:

plant

Baštensko crevo ATLAS – NAKAYAMA

Baštensko crevo ATLAS je robusne izrade (troslojno) ali veoma fleksibilno. Netoksično (100%), bez algi, otporno je na temperaturne razlike. Prečnik creva je 3/4″.

plant

Pištolj prskalica set 4/1 – NAKAYAMA

Pištolj prskalica set 4/1 – NAKAYAMA (GH9216), podesiva, 7 šablona upotrebe, konektorom sa zaustavljačem i adapterom za crevo. Odličan dodatak za zalivanje bašte, dvorišta, travnjaka, i zelenih površina.

plant

Motalica 1/2″ 60m – NAKAYAMA (GH9170)

Motalica namenjena za transport i skladištenje creva. Držite Vaše dvorište urednim i lako upravljajte crevom za zalivanje. Maksimalni kapacitet 60m-1/2”.

dopuna

Baštenske rukavice – VERTO

Univerzalne baštenske rukavice sa cvetnim dezenom koje su obložene nitrilom, savršeno za sve baštenske zadatke. Nitrilni premaz poboljšava prijanjanje na alate i materijale. Potpuno je čvrst za tečnosti i štiti od ulja, masti, benzina i naftnih derivata.

dopuna

BLADE Potapajuća pumpa za prljavu vodu

BP-DW02 potapajuća pumpa za prljavu vodu snage 900W. Maksimalna temperatura vode 35°C. Velika pouzdanost pumpe zahvaljujući unapređenom zaptivaču na motoru pumpe (dodatna zaštita od prodora vode u motor obezbeđuje 3 x duži radni vek).

duvac

Električni duvač za lišće – BORMANN LITE

Električni duvač lišća – BORMANN LITE (BPB6600). Idealno za čišćenje čak i na najteže pristupnim područjima. Nova generacija moćnog motora od 500W za produžen radni vek. Velika zapremina vazduha za brže čišćenje. Sofisticiran dizajn za smanjenje vibracija. Sa vrećom za skupljanje prašine.

dopuna

Makaze za orezivanje aluminijumske – NAKAYAMA

NAKAYAMA (SSF270), baštenske makaze za orezivanje sa ergonomskom aluminijumskom drškom, 200mm. Makaze pružaju izuzetnu preciznost tokom rada.

dopuna

Makaze za ogradu, Titanijum – GREENMILL

GREENMILL (UP0085T) Makaze za ogradu sa dužinom sečica od 23 cm i nožem od visokokvalitetnog čelika, dodatno ojačanog, presvučenog titanijumom.

duvac

Makaze za travu okretene – GREENMILL

GREENMILL (GR6101). Makaze za travu poseduju nož izrađen od visokokvalitetnog čelika, ojačan, presvučen teflonom

dopuna

Makaze teleskop, Titanijum- GREENMILL

Teleskopske makaze od visokokvalitetnog čelika, dodatno ojačanog. Nož presvučene titanijumom. Mehanizam sa zupčanicima smanjuje potreban napor, što olakšava rad.

dopuna

Makaze za gvožđe 450, 600 i 750mm

Bormann Pro makaze koriste se za rezanje žice i vijaka (navojnih šipki). Egonomskog dizajna za siguran i udoban rad. Glava napravljena od hrom-vanadijum čelika i sa indukciono kaljenim čeljustima pruža veliku izdržljivost i dug radni vek.

duvac

Aku. makaze za orezivanje – GRAPHITE

Aku. makaze za orezivanje bez četkica od 18 V, GRAPHITE 58G029 su uređaj visokog kvaliteta sa 18 V Energy+ punjivom Li-Ion baterijom. Pogodne su za orezivanje čak i najtvrđih grana žbunja i malog drveća bez napora. Sve zahvaljujući motoru bez četkica velike snage i visokokvalitetnom sečivu.

dopuna

NAKAYAMA Benzinski kultivator (freza) 2,2 KS

Mala motorna freza – kopačica NAKAYAMA MB2510 koristi se prevashodno za obavljanje poslova na manjim (ne previše teškim) zemljanim površinama kao npr. u baštama i plastenicima. Motor je benzinski, 2-taktni, zapremine 52 cm3, snage 2.2 KS. Radna širina kultivatora je 30cm.

dopuna

Prskalica sa baterijom – NAKAYAMA

NAKAYAMA (NS1616) prskalica sa baterijom. Veličina baterije mAh: 8. Dodaci: Teleskopska šipka i mesingani konektor. Maksimalni protok Lt/H: 2,5-3,1 Lt/min

duvac

Hidropak NAKAYAMA PRO

Hidropak NAKAYAMA PRO – NP2115 je hidroforska stanica sastavljena od snažne površinske baštenske pumpe od 1100 W sa hidroforskom bocom zapremine 24 l. Pumpu odlikuje vrlo kvalitetna izrada.

dopuna

Motorni bušač za zemlju – NAKAYAMA

Motorni bušač za zemlju PD5230 poseduje motor zapremine 52 cm3. Namenjena je za razne zadatke, od bušenja jednostavnih rupa na zemlji do uzimanja uzoraka tla. *Isporučuje se bez burgija. Burgije za nju su dostupne i uzimaju se odvojeno.

dopuna

Aku. sabljasta testera - RYOBI

RYOBI RRS1801M akumulatorska sabljasta testera je savršena testera za rušenje, za sečenje drveta, cevi i tankog metala. Ova lagana sabljasta testera može se koristiti za brojne zadatke u uskim prostorima kao što je sečenje cevi ili uklanjanje starih pričvršćenja (postavki).

duvac

Testera električna – NAKAYAMA

Električna lančana testera NAKAYAMA EC2035 је testera osnovnog nivoa. Predstavlja svestran alat sa kompaktnim i laganim dizajnom sa ergonomskom udobnošću za obavljanje zadataka sečenja u manjem obimu. Nudi visoke performanse snage.

dopuna

Grabuljice baštenske – GREENMILL

GREENMILL GR0151 - Baštenske grabuljice od aluminijuma dužine 22,5 cm

dopuna

Raspršivač “CVET”

Izuzetno efikasna prskalica u obliku cveta. Efikasno u navodnjavanju: stvara male kapljice, promenljiv protok u opsegu od maks. 6m i površina prskanja do 113m2. Pogodno za zalivanje: trava, cvetnjak… U vrućim danima može se koristiti kao vrtni tuš.

duvac

Pištolj za prskanje – GREENMILL

Set od 3 elementa za zalivanje će učiniti rad u bašti vezan za zalivanje i navodnjavanje veoma jednostavnim, brzim i istovremeno prijatnim. To je set sa pištoljem sa 8 prskalica i 1/2″ brzom spojnicom

dopuna

Grabuljice baštenske – GREENMILL

GREENMILL (GR0162). Baštenske grabuljice u bojama dužine 28,5 cm

dopuna

Lopatica baštenska – GREENMILL”

GREENMILL (GR0160). Baštenske lopatice u bojama. Materijal radnog dela je najlon a ručke su od plastike.

duvac

Lopatica baštenska – GREENMILL

GREENMILL (GR0150). Baštenska lopatica od aluminijuma dužine 27,5 cm.