POLJOBIT PONUDA ZA FABRIKE

Vrhunska ponuda alata za Vašu proizvodnju: Prodaja Alata

PRECIZNOST & ISTRAJNOST

U svetu proizvodnje, kvalitetni alati su stub stabilnosti i ključni faktor koji određuje uspeh ili neuspeh procesa proizvodnje. Od osnovnih ručnih alata do složenih mašina, svaki korak u proizvodnom lancu zahteva preciznost i pouzdanost. Evo zašto je važno investirati u kvalitetne alate

Poboljšana Efikasnost:. Kvalitetni alati omogućavaju glatko izvršavanje zadataka bez gubitka vremena i resursa. Preciznost ovih alata smanjuje potrebu za ponovnim radom ili popravkama, što rezultira efikasnijim proizvodnim procesom.

Povećana Bezbednost: Loši alati mogu dovesti do povreda na radu ili oštećenja proizvoda. Kvalitetni alati su dizajnirani sa fokusom na bezbednost, smanjujući rizik od nezgoda i osiguravajući zaštitu za radnike i opremu.

Kvalitetniji Proizvodi:. Precizni alati omogućavaju proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda. Bez obzira da li se radi o proizvodnji komponenti za avione ili svakodnevnih potrošačkih proizvoda, upotreba kvalitetnih alata osigurava doslednost i pouzdanost u krajnjem proizvodu.

Smanjenje Troškova na Dugoročnom Nivou:. Iako kvalitetni alati mogu zahtevati veće početne investicije, dugoročno gledano, oni donose uštede. Manje popravke, manje odbacivanja proizvoda i veća produktivnost doprinose smanjenju operativnih troškova tokom vremena.

Povećana konkurentnost: U današnjem globalnom tržištu, konkurencija je žestoka. Kvalitetni alati omogućavaju kompanijama da budu konkurentne nudeći proizvode visokog kvaliteta po konkurentnim cenama. To im omogućava da zadrže postojeće kupce i privuku nove.

HTZ oprema je od vitalnog značaja za očuvanje zdravlja, sigurnosti i udobnosti. Ona pruža zaštitu od različitih opasnosti, uključujući hemikalije, toplotu, hladnoću, ozljede i druge rizike. Kvalitetna HTZ oprema ne samo da povećava produktivnost i efikasnost, već takođe pokazuje brigu o dobrobiti zaposlenih ili korisnika. Stoga je važno da se pravilno odabere i održava HTZ oprema kako bi se osigurala optimalna zaštita i udobnost tokom svih aktivnosti.

BLADE! Alat visokog kvaliteta za svakog!

BLADE (na engleskom jeziku – sečivo) kako samo ime kaže je prva asocijacija za ono osnovno (najvažnije) što sadrži velika većina alata i pribora za alat. To je onaj najosetljiviji – radni deo koji koristimo da bi nešto presekli, probušili, izbrusili, izrezbarili, obeležili, itd.

Alati, pomoćna oprema, HTZ... za Vašu proizvodnju!

Šubler digitalni

Top Tools digitalni šubler sa opsegom merenja do 150 mm ili 6 ” napravljen je od ugljeničnih vlakana. Za merenje unutrašnjih i spoljašnjih dimenzija. Veliki ekran za lako očitavanje merenja.

Busilice

Klik na link da pogledate kompletnu ponudu.

Ormar sa alatom

Orman za alat NEO TOOLS sa alatom, dimenzija 770 x 460 x 870 mm. Orman ima 6 praktičnih fioka sa alatom, zaključanih centralnom bravom. Sve fioke se potpuno otvaraju, imaju kuglice za vođice, što omogućava dugotrajan, tečan i pouzdan rad.

Busilice

Klik na link da pogledate kompletnu ponudu.

Radne rastegljive pantalone

Radne rastegljive pantalone BLADE BWP-02 su udobna odeća i za profesionalce i za amatere i mogu da se koriste kako na poslu (u radu) tako i van radnog mesta (u slobodnom vremenu). Izrađene su od visokokvalitetnog rastegljivog “SPANDEX” materijala.

Busilice

Klik na link da pogledate kompletnu ponudu.

Pištolj za podmazivanje (kompresorski)

Pištolj za ulje, NEO TOOLS 14-706, namenjen za pranje pod pritiskom, održavanje, zaštitu od korozije i naravno podmazivanje. Maksimalni radni pritisak je 4 BAR. Sadrži izdržljiv metalni rezervoar kapaciteta 1 L.

Busilice

Klik na link da pogledate kompletnu ponudu.

Vaš Partner za Kvalitetne Ručne Alate i Zaštitnu Opremu

O kompaniji: Kompanija „Poljobit“ je prisutna na tržištu već više od 21 godinu, i posvećeni smo distribuciji visokokvalitetnih ručnih alata i zaštitne opreme kako bi zadovoljili potrebe različitih industrija, od majstora i radnika na gradilištima do entuzijasta i kućnih majstora. Sa bogatim iskustvom i strašću prema profesionalnom alatu, stvorili smo ugled pouzdanog i kvalitetnog dobavljača na tržištu. Danas naša kompanija pokriva celu teritoriju Republike Srbije. Sa preko 1000 zadovoljnih klijenata svrstali smo se u red najozbiljnijih veleprodaja gvožđarske robe i potrošnog materijala u Srbiji. Text Around Image

Image
Magacinski prostor

Naša Ponuda:

1. Ručni Alati: Ponosno nudimo širok spektar ručnih alata, uključujući bušilice, burgije, dizalice, kosilice, kompresore, pumpe, prese, punjače, agregate, zavarivače, usisivače, cirkulare, testere, heftalice, fenove, tocila, brusilice, kablove, sigurnosnu opremu, benzinske, električne i pneumatske alate i još preko 1000 različitih proizvoda za sve Vaše poslove i radove. Bez obzira jeste li profesionalac ili entuzijasta, naša paleta ručnih alata će vam pomoći da obavite svaki posao sa preciznošću i efikasnošću.

2. Zaštitna Oprema: Vaša sigurnost nam je prioritet. Zbog toga pružamo širok spektar zaštitne opreme, uključujući radna odela, rukavice, naočare, maske i mnoge druge proizvode. Naša zaštitna oprema će vam omogućiti da radite sa punim samopouzdanjem i bezbedno.

3. Multy Home: Naša nova linija proizvoda – “Multy Home” je brend koji donosi spoj elegancije i praktičnosti u svakodnevni život. Ponuda obuhvata moderne deking pločice, višenamenske gumene podloge, otirače i podloge za obuću. Ideja je jednostavna - stvarati proizvode koji unapređuju vaš dom, istovremeno pružajući funkcionalnost i estetiku.

Kvalitet i Pouzdanost: Svi proizvodi koje nudimo su odabrani pažljivo i testirani kako bi se osigurao najveći kvalitet. Naša kompanija sarađuje samo sa pouzdanim dobavljačima i svetski poznatim brendovima kako bi našim kupcima obezbedila alate i opremu koji će trajati i izdržati test vremena.

Naš Tim: Naš tim stručnjaka ima duboko razumevanje za potrebe različitih industrija i kupaca. Stojimo vam na raspolaganju da vam pružimo savete i podršku pri izboru najboljih alata i opreme za vaše projekte.

Kontaktirajte Nas: Ako vam je potrebna visokokvalitetna zaštitna oprema ili pouzdani ručni alati, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Naš tim će vam rado pomoći da pronađete prava rešenja za vaše potrebe. Uvereni smo da će naša kompanija postati vaš pouzdan partner za ručne alate i zaštitnu opremu. Hvala što ste nam ukazali poverenje da vam pomognemo da postignete svoje ciljeve. Hvala vam na interesovanju za našu kompaniju. Ako imate dodatne zahteve ili specifične informacije, slobodno ih podelite sa nama kako bismo prilagodili našu ponudu vašim potrebama.

Photo Gallery