HOBI - "uradi sam" majstori

Svakom treba pravi alat u kući - možemo Vam pomoći u Vašem izboru: Prodaja Alata

Zanat u tvojim rukama

Svi imamo kuću ili stan koji želimo da renoviramo, osvežimo ili uradimo sitne popravke. Majstore je teško naći, jako su zauzeti, neće da dolaze zbog manjih poslova, i kad dođu onda to često skupo naplate jer računaju i izlazak na teren.

Moja lična radionica. Danas su ručni alati dostupni svima. Postoji puno raznih marki (brendova), sa različitim kvalitetom, upotrebom i namenom. Neki uređaji su električni, neki dolaze sa baterijom, neki bez baterije, svi imaju svoje specifične karakteristike. Zato postoji i posebna kategorija HOBI alata koji su najviše namenjeni za kućne "uradi sam" majstore. Možemo Vas savetovati da kupite alat sa kojim možete dobiti najviše za Vaš uložen novac

Hobi majstori su često samouki eksperti u raznim veštinama. Oni istražuju, eksperimentišu i uče iz prve ruke. Svaki projekat postaje prilika za proširivanje znanja i veština, što često rezultira iznenađujućim otkrićima i inovacijama.

Opremite se potrebnim alatima koji će Vam učiniti život lakšim. Krenite sa manjim popravkama i sa vremenom dobićete iskustvo i ideje za neke veće projekte.

Deking pločice, proizvođača MULTY HOME

Obnavljaju i prekrivaju svaki spoljašnji životni prostor kao npr: balkon, palubu, terasu, i dr. Pločice se jednostavno postavljaju. Sistem povezivanja pločica jednim potezom (brzim klikom)

HOBI - "Uradi sam" alati za Vašu radionicu

Vazdušni kompresor

Proverite pritisak i naduvajte gume na vašem automobilu ili biciklu, vazdušnom dušeku, loptama... a postoji još puno korisnih i neophodnih namena za ovakve lako prenosne kompresore.

RYOBI

Klik na link da pogledate cenu i informacije.

Čistite sa visokim pritiskom

Zbog svoje jednostavnosti i lakoće upotrebe, pranje sa vodom pod pritiskom je sve popularnije. Uređaj je opremljen aluminijskom pumpom i kompletom pribora, uključujući posudu za deterdžent, držač opreme, četku i šipku za čišćenje mlaznica. Turbo koplje je koristan dodatak koji skraćuje vreme potrebno za čišćenje. Kombinuje snagu uskog mlaza sa preciznim pokrivanjem područja, tako da možete očistiti veće područje u jednom potezu.

Perači

Klik na link da pogledate kompletnu ponudu.

Bušilice za svaku kuću

Jedan od alata koje je neophodno imati u kući je i bušilica. Akumulatorske (Aku) bušilice su odlične ako želite da imate slobodnu kretnju bez kablova. Možete da je koristite ukoliko želite da probušite rupu u zidu ili drvetu za tipl, ili kao odvijač šrafova. Kod nas možete naći bušilice od raznih proizvođača: RYOBI, Graphite, Bormann i Verto!

Busilice

Klik na link da pogledate kompletnu ponudu.

Kosilice i trimeri

Neka Vaše dvorište uvek bude uredno i sređeno. Odaberite neke od naših raznih modela kosilica (motornih ili električnih) ili trimera.

Kosilice

Klik na link da pogledate kompletnu ponudu kosilica.

Neka i Vaše ruke budu majstorske uz naš alat

O kompaniji: Kompanija „Poljobit“ je prisutna na tržištu već više od 21 godinu, i posvećeni smo distribuciji visokokvalitetnih ručnih alata i zaštitne opreme kako bi zadovoljili potrebe različitih industrija, od majstora i radnika na gradilištima do entuzijasta i kućnih majstora. Sa bogatim iskustvom i strašću prema profesionalnom alatu, stvorili smo ugled pouzdanog i kvalitetnog dobavljača na tržištu. Danas naša kompanija pokriva celu teritoriju Republike Srbije. Sa preko 1000 zadovoljnih klijenata svrstali smo se u red najozbiljnijih veleprodaja gvožđarske robe i potrošnog materijala u Srbiji. Text Around Image

Image
Pištolj raspršivač – NEO TOOLS 14-702

Naša Ponuda:

1. Ručni Alati: Ponosno nudimo širok spektar ručnih alata, uključujući bušilice, burgije, dizalice, kosilice, kompresore, pumpe, prese, punjače, agregate, zavarivače, usisivače, cirkulare, testere, heftalice, fenove, tocila, brusilice, kablove, sigurnosnu opremu, benzinske, električne i pneumatske alate i još preko 1000 različitih proizvoda za sve Vaše poslove i radove. Bez obzira jeste li profesionalac ili entuzijasta, naša paleta ručnih alata će vam pomoći da obavite svaki posao sa preciznošću i efikasnošću.

2. Zaštitna Oprema: Vaša sigurnost nam je prioritet. Zbog toga pružamo širok spektar zaštitne opreme, uključujući radna odela, rukavice, naočare, maske i mnoge druge proizvode. Naša zaštitna oprema će vam omogućiti da radite sa punim samopouzdanjem i bezbedno.

3. Multy Home: Naša nova linija proizvoda – “Multy Home” je brend koji donosi spoj elegancije i praktičnosti u svakodnevni život. Ponuda obuhvata moderne deking pločice, višenamenske gumene podloge, otirače i podloge za obuću. Ideja je jednostavna - stvarati proizvode koji unapređuju vaš dom, istovremeno pružajući funkcionalnost i estetiku.

Kvalitet i Pouzdanost: Svi proizvodi koje nudimo su odabrani pažljivo i testirani kako bi se osigurao najveći kvalitet. Naša kompanija sarađuje samo sa pouzdanim dobavljačima i svetski poznatim brendovima kako bi našim kupcima obezbedila alate i opremu koji će trajati i izdržati test vremena.

Naš Tim: Naš tim stručnjaka ima duboko razumevanje za potrebe različitih industrija i kupaca. Stojimo vam na raspolaganju da vam pružimo savete i podršku pri izboru najboljih alata i opreme za vaše projekte.

Kontaktirajte Nas: Ako vam je potrebna visokokvalitetna zaštitna oprema ili pouzdani ručni alati, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Naš tim će vam rado pomoći da pronađete prava rešenja za vaše potrebe. Uvereni smo da će naša kompanija postati vaš pouzdan partner za ručne alate i zaštitnu opremu. Hvala što ste nam ukazali poverenje da vam pomognemo da postignete svoje ciljeve. Hvala vam na interesovanju za našu kompaniju. Ako imate dodatne zahteve ili specifične informacije, slobodno ih podelite sa nama kako bismo prilagodili našu ponudu vašim potrebama.

Photo Gallery