PAR REČI O NAMA

Vaš Partner za Kvalitetne Ručne Alate i Zaštitnu Opremu

Kvalitet & Pouzdanost

Svi proizvodi koje nudimo su odabrani pažljivo i testirani kako bi se osigurao najveći kvalitet. Naša kompanija sarađuje samo sa pouzdanim dobavljačima i svetski poznatim brendovima kako bi našim kupcima obezbedila alate i opremu koji će trajati i izdržati test vremena.

Naš Tim

Naš tim stručnjaka ima duboko razumevanje za potrebe različitih industrija i kupaca. Stojimo vam na raspolaganju da vam pružimo savete i podršku pri izboru najboljih alata i opreme za vaše projekte.

BRZA ISPORUKA

SIGURNA DOSTAVA

SIGRUNA KUPOVINA

PLAĆANJE KARTICAMA

Podrška

TELEFONSKA PODRŠKA

Poljobit logo
Vaš Partner za Kvalitetne Ručne Alate i Zaštitnu Opremu

PRODAJA-ALATA.RS | Poljobit d.o.o.

Kompanija Poljobit d.o.o. je prisutna na tržištu već više od 21 godinu, i posvećeni smo distribuciji visokokvalitetnih ručnih alata i zaštitne opreme kako bi zadovoljili potrebe različitih industrija, od majstora i radnika na gradilištima do entuzijasta i kućnih majstora. Sa bogatim iskustvom i strašću prema profesionalnom alatu, stvorili smo ugled pouzdanog i kvalitetnog dobavljača na tržištu.

Danas naša kompanija pokriva celu teritoriju Republike Srbije. Sa preko 1000 zadovoljnih klijenata svrstali smo se u red najozbiljnijih veleprodaja gvožđarske robe i potrošnog materijala u Srbiji

Ako vam je potrebna visokokvalitetna zaštitna oprema ili pouzdani ručni alati, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Naš tim će vam rado pomoći da pronađete prava rešenja za vaše potrebe.

Uvereni smo da će naša kompanija postati vaš pouzdan partner za ručne alate i zaštitnu opremu. Hvala što ste nam ukazali poverenje da vam pomognemo da postignete svoje ciljeve.

Hvala vam na interesovanju za našu kompaniju. Ako imate dodatne zahteve ili specifične informacije, slobodno ih podelite sa nama kako bismo prilagodili našu ponudu vašim potrebama.

Poljobit d.o.o. | Beograd

Multy Home

Naša nova linija proizvoda – “Multy Home” je brend koji donosi spoj elegancije i praktičnosti u svakodnevni život. Ponuda obuhvata moderne deking pločice, višenamenske gumene podloge, otirače i podloge za obuću. Ideja je jednostavna - stvarati proizvode koji unapređuju vaš dom, istovremeno pružajući funkcionalnost i estetiku.

Alati & Oprema

Ponosno nudimo širok spektar alata, uključujući bušilice, burgije, dizalice, kosilice, kompresore, pumpe, prese, punjače, agregate, zavarivače, usisivače, cirkulare, testere, heftalice, fenove, tocila, brusilice, kablove, sigurnosnu opremu, benzinske, električne i pneumatske alate i još preko 1000 različitih proizvoda za sve Vaše poslove i radove. Bez obzira jeste li profesionalac ili entuzijasta, naša paleta alata će vam pomoći da obavite svaki posao sa preciznošću i efikasnošću.

Zaštitna Oprema

Vaša sigurnost nam je prioritet. Zbog toga pružamo širok spektar zaštitne opreme, uključujući radna odela, rukavice, naočare, maske i mnoge druge proizvode. Naša zaštitna oprema će vam omogućiti da radite sa punim samopouzdanjem i bezbedno.

STATISTIKA NE ZNAČI NIŠTA BEZ KONTEKSTA

NAŠ PUT KROZ BROJKE

GODINA OSNIVANJA
0
ZADOVOLJNIH KUPACA
+ 0
PARTNERA
+ 0
KANCELARIJE
0
ZAPOSELNIH
0
PROIZVODA
+ 0