Alati - Bašta - Domaćinstvo

Proizvodi koji se prodaju: Prodaja Alata

Proizvodi koji se prodaju

Zajedničko za sve prodavnice jeste da moraju imati širok spektar proizvoda u ponudi kako bi svaki potencijalni kupac koji uđe mogao da ima dobar izbor u svim segmentima i da odmah shvati da je došao na pravo mesto. Kupci su postali većinom odlično informisani, preko interneta proveravaju sve karakteristike i upoređuju cene pre nego što se odluče na kupovinu. Dobri poznavaoci će lako prepoznati kvalitet proizvoda koji se nudi kao i raznoliku ponudu čime je povećana šansa da kupovina bude obavljena sa punim zadovoljstvom. Poljobit uz svoje alate i proizvode pruža i sve potrebne savete, garanciju, servis, brzu isporuku i sertifikate. Ukoliko imate prodavnicu i hoćete da proširite, zamenite ili unapredite Vašu prodaju, pozovite nas radi saradnje.

Šta sve imamo u ponudi? Nudimo širok spektar električnih, akumulatorskih, pneumatskih i motornih - baštenskih mašina i alata, kao npr. bušilice, brusilice, hameri, ubodne testere, cirkulari, polirke, aparati za zavarivanje, agregati (generatori), heftalice, usisivače, pumpe za vodu, kompresore, trimere, kosačice, kultivatore, lančane testere. Pored svega toga nudimo i alate za auto industriju.

Pribori: Takođe u našoj ponudi pronaćićete i širok asortiman pribora za mašine kao npr. burgije, testere, dijamante, krune, biteve, dleta, brusne i rezne ploče, glodala, žičane četke, elektrode kao i kutije za alat, klasere, torbe, futrole… itd.

Ručni alati: Više od 20 godina prisutni smo na tržištu naše zemlje sa asortimanom ručnih alata kako hobi (TOP TOOLS) poluprofesionalnog (TOPEX, BORMANN, KSEIBI) i profesionalnog kvaliteta (NEO TOOLS, BORMAN PRO). Takođe u ponudi imamo profesionalne kareamičarske alate velikog formata (BIHUI). Baštenske ručne alate nudimo u brendu GREENMILL (u nekoliko klasa kvaliteta - basic, classic i professional). Pored toga distribuiramo i vrhunske merne alate renomiranog evropskog proizvođača SOLA (Austrija).

Zaštitna Oprema: Vaša sigurnost na random mestu ali i vaš stil i elegancija su naš prioritet kod odabira proizvoda. Zbog toga pružamo širok spektar zaštitne opreme, uključujući radna odela, radnu obuću, zaštitne rukavice kao i naočare, maske i mnoge druge proizvode koji imaju istančan ukus i daju ličan pečat. Mnogi naši odevni proizvodi su specijalno odabrani (BLADE) i dizajnirani (sa potpisom dizajnera - NEO TOOLS). Naša zaštitna oprema će vam omogućiti da radite sa punim samopouzdanjem i bezbedno.

Ekološki proizvodi za dom i baštu: Naša nova linija proizvoda brenda “Multy Home” donosi spoj elegancije i praktičnosti u svakodnevni život. Ponuda obuhvata moderne deking pločice, višenamenske gumene podloge, otirače, podloge za odlaganje obuće, saksije, ivičnjake, stope za travu … itd. Ideja je jednostavna - stvarati proizvode koji unapređuju vaš dom, pružajući funkcionalnost, komfor i estetiku (italijanski dizajn) a istovremeno očuvanje životne sredine.

Izložite proizvode koji privlače!

Pogledajte neke od primera kako izgleda naša roba u prodavnicama širom Srbije.

Saveti za odličnu promociju i prodaju

Uređenje bašte

Jako popularna kategorija proizvoda vezana je za baštu i sređivanje dvorišta. Imamo odličnu ponudu kosilica, trimera, makaza, ivičnjaka, stope za travnjake, saksija i još dosta proizvoda da ulepšate svaki deo dvorišta i bašte. Ponuda za baštu Multy Home

Klik na link da vidite ponudu za baštu "MULTY HOME".

Ponuda za baštu GreenMill

Klik na link da vidite ponudu za baštu "GREENMILL".

Majstori & "Uradi sam" hobisti

Ponuda naših alata i proizvoda odlično pokriva dve najveće grupe korisnika:

1. Imamo alate za majstore i zanatlije raznih profila (mehaničare, keramičare, molere, baštovane, građevinare, vodoinstalatere itd..)

2. U drugu grupu spadaju "uradi sam" majstori gde su najtraženiji alati za uređenje kuće i dvorišta.

Ponuda za baštu GreenMill

Klik na link da vidite našu kompletnu ponudu.

BLADE alat i prateći pribor

Tim stručnjaka sa 20-godišnjim iskustvom rada na polju tržišta alata i pratećeg pribora dao je sebi zadatak da osmisli novi brend koji bi popunio prazninu koja nedostaje na tržištu. Da ponudi nadprosečan kvalitet, atraktivnog i upečatljivog dizajna sa jednostavnim zvučnim imenom koji bi govorio sam za sebe a da pri tome cenovno ostane u okvirima koje traži najšira populacija korisnika. Naša prva odluka ja svakako bila da samo proizvođači profesionalnih alata i pribora dolaze u obzir. Tako je nastao projekat BLADE. Zadovoljstvo krajnjih korisnika su naš osnovni cilj i samim tim naša najveća preporuka.

Ponuda za baštu GreenMill

Klik na link da vidite BLADE ponudu.

Zaštitna odela i obuća

Zaštita na radu je prioritet pre početka bilo kakvih poslova. Takođe je obavezno po zakonu na radnim mestima u zavisnosti od rizika. Imamo u ponudi kompletna zaštitna odela, obuću, naočare, maske za varioce, štitnike za kolena, prsluke, rukavice, štitnike za uši... Ponuda koja se mora naći u Vašoj prodaji.

Ponuda za baštu GreenMill

Klik na link da vidite ponudu HTZ opreme.

Alati koji će Vam pomoći u Vašem poslu

O kompaniji: Kompanija „Poljobit“ je prisutna na tržištu već više od 21 godinu, i posvećeni smo distribuciji visokokvalitetnih ručnih alata i zaštitne opreme kako bi zadovoljili potrebe različitih industrija, od majstora i radnika na gradilištima do entuzijasta i kućnih majstora. Sa bogatim iskustvom i strašću prema profesionalnom alatu, stvorili smo ugled pouzdanog i kvalitetnog dobavljača na tržištu. Danas naša kompanija pokriva celu teritoriju Republike Srbije. Sa preko 1000 zadovoljnih klijenata svrstali smo se u red najozbiljnijih veleprodaja ručnih alata, gvožđarske robe i potrošnog materijala u Srbiji. Text Around Image

Image
Alati i oprema za varenje

Naša Ponuda:

1. Ručni Alati: Ponosno nudimo širok spektar ručnih alata, uključujući bušilice, burgije, dizalice, kosilice, kompresore, pumpe, prese, punjače, agregate, zavarivače, usisivače, cirkulare, testere, heftalice, fenove, tocila, brusilice, kablove, sigurnosnu opremu, benzinske, električne i pneumatske alate i još preko 1000 različitih proizvoda za sve Vaše poslove i radove. Bez obzira jeste li profesionalac ili entuzijasta, naša paleta ručnih alata će vam pomoći da obavite svaki posao sa preciznošću i efikasnošću.

2. Zaštitna Oprema: Vaša sigurnost nam je prioritet. Zbog toga pružamo širok spektar zaštitne opreme, uključujući radna odela, rukavice, naočare, maske i mnoge druge proizvode. Naša zaštitna oprema će vam omogućiti da radite sa punim samopouzdanjem i bezbedno.

3. Multy Home: Naša nova linija proizvoda – “Multy Home” je brend koji donosi spoj elegancije i praktičnosti u svakodnevni život. Ponuda obuhvata moderne deking pločice, višenamenske gumene podloge, otirače i podloge za obuću. Ideja je jednostavna - stvarati proizvode koji unapređuju vaš dom, istovremeno pružajući funkcionalnost i estetiku.

Kvalitet i Pouzdanost: Svi proizvodi koje nudimo su odabrani pažljivo i testirani kako bi se osigurao najveći kvalitet. Naša kompanija sarađuje samo sa pouzdanim dobavljačima i svetski poznatim brendovima kako bi našim kupcima obezbedila alate i opremu koji će trajati i izdržati test vremena.

Naš Tim: Naš tim stručnjaka ima duboko razumevanje za potrebe različitih industrija i kupaca. Stojimo vam na raspolaganju da vam pružimo savete i podršku pri izboru najboljih alata i opreme za vaše projekte.

Kontaktirajte Nas: Ako vam je potrebna visokokvalitetna zaštitna oprema ili pouzdani ručni alati, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Naš tim će vam rado pomoći da pronađete prava rešenja za vaše potrebe. Uvereni smo da će naša kompanija postati vaš pouzdan partner za ručne alate i zaštitnu opremu. Hvala vam na interesovanju za našu kompaniju. Ako imate dodatne zahteve ili specifične informacije, slobodno ih podelite sa nama kako bismo prilagodili našu ponudu vašim potrebama.

Photo Gallery