YouTube

RYOBI testiran u Zoni Alata!

Čuvena YouTube stranica “Zona Alata” je bila toliko oduševljena kako se naš prethodni alat BIHUI pokazao na njihovom testu da su odlučili da testiraju još jedan vrhunski alat iz naše ponude – RYOBI (R18PD7-0) aku. udarna bušilica, bez četkica (85Nm), ONE+ 18V!

Pogledajte vrhunski test i neverovatne mogućnosti ovog moćnog alata.

RYOBI R18PD7-0 je moćna kombinovana bušilica bez četkica sa 22 podešavanja kvačila za zabijanje vijaka. Ova bušilica, bez četkica, deo je 18V ONE+ sistema akumulatorskih alata za kuću i baštu. Sa obrtnim momentom do 85 Nm i potpuno metalnom steznom glavom od 13 mm idealna je čak i za najzahtevnije primene. Prebacivanje između režima bušenja, praznog hoda (vožnje) i čekića omogućava različite aplikacije. Podesiva bočna ručka i graničnik dubine pružaju veću udobnost korisniku i povećanu kontrolu. Uređaj se isporučuje bez baterije i punjača!

KARAKTERISTIKE

  • Bez četkica 18 V akumulatorska udarna bušilica idealna za uvrtanje šrafova, bušenje u drvetu, metalu kao i u zidu – zahvaljujući funkciji udarne bušilice.
  • Motor bez četkica sa patentiranom elektronskom kontrolom pruža duže vreme rada i više snage po punjenju baterije.
  • Robusna 13 mm stezna glava bez ključa i automatsko zaključavanje vretena.
  • 2 zupčanika za širok spektar primena.
  • Podešavanje obrtnog momenta na 24 nivoa.
  • LED osvetljenje radnog prostora.
  • Prekidač gasa, rotacija desno/levo i motorna kočnica.
  • GripZone™ – gumirane površine za rukovanje protiv vibracija za udobno držanje.

RYOBI 18V ONE+ sistem sadrži preko 280 inovativnih proizvoda, dajući vam vrhunsku raznovrsnost i izbor za obavljanje različitog posla.
Sa naprednom litijumskom tehnologijom, RYOBI omogućava bušenje, sečenje, pričvršćivanje, osvetljenje, snabdevanje vodom, hlađenje kao i obavljanje poslova u dvorištu npr. podrezivanje, pravljenje ivičnjaka, košenje i čišćenje! RYOBI ONE+ daje moć da uradite više.

*RYOBI brend alata je važan član moćne grupacije TTI.

Techtronic Industries (TTI) je lider svetske klase u kvalitetnim potrošačkim, profesionalnim i industrijskim proizvodima koji se plasiraju u industriju za uređenje doma i bašte, za popravke i industriju građevinarstva. Neki od moćnih brendova grupacije su npr. MILWAUKEE, RYOBI, AEG…itd.

Ostavite odgovor