RYOBI

VRHUNSKI SVETSKI ALATI U SRBIJI - TOP 5 ALAT U AMERICI - GENERALNI ZASTUPNIK: Prodaja Alata

MOĆ DA URADIŠ VIŠE

RYOBI je osnovan 1943. godine u Japanu, a prve aktivnosti bile su usmerene na proizvodnju ličnih audio uređaja. Međutim, pravi preokret desio se 1961. godine kada je kompanija preusmerila svoj fokus na proizvodnju električnih alata. U narednim decenijama, RYOBI je izgradio čvrst ugled proizvođača kvalitetnih električnih alata.

Inovacija na usluzi korisnicima. Kao jedan od najvećih i najinovativnijih proizvođača električnih alata na svetu, posvećeni smo pružanju izvanrednih performansi i pouzdanosti, izgradili smo solidnu i zavidnu reputaciju razvijajući pravo znanje o tome šta je ljudima potrebno od njihovih električnih alata, tako da da možete da radite efikasnije, bezbednije i udobnije u svom domu i bašti.

Posvećeni smo održivom razvoju. Životna sredina je svačija briga i mi nismo izuzetak. Naša posvećenost je izražena kroz programe kao što je ONE+ Tool Sistem™, koji smanjuje broj nepotrebnih baterija i punjača, kao i napredne elektronske sisteme paljenja za motore koji manje zagađuju okolinu. Pored striktne usaglašenosti sa trenutnim standardima zaštite od zagađenja u dizajnu svojih proizvoda, RIOBI® brend igra važnu ulogu u pogledu životne sredine ispunjavajući evropske standarde bezbednosti, koji se smatraju među najstrožijima, kao npr. WEEE i RoHS direktive.

DOBITNICI 9 NAGRADA ZA INOVACIJE U PROFESIONALNIM ALATIMA! 2023 godine, RYOBI je nagrađen sa 𝟵 nagrada za alate u različitim kategorijama. Ponosni lideri u bežičnim inovacijama. Top 5 alat u S.A.D.

DOBITNICI 9 NAGRADA ZA INOVACIJE U PROFESIONALNIM ALATIMA!

2023 godine, RYOBI je nagrađen sa 𝟵 nagrada za alate u različitim kategorijama.

RYOBI alati za kuću, dvorište, radionicu...

Vazdušni kompresor

RYOBI R18AC-0 bežični vazdušni kompresor je savršen za naduvavanje guma i pretvaranje pneumatskih heftalica – alata za upucavanje eksera (klamerica) u bežične alate.

RYOBI

Klik na link da pogledate cenu i informacije.

Uredite Vaše dvorište

Aku. trimer za travu RYOBI RLT1825M15S ima širinu reza trimera od 25 cm obezbediće vam efikasno podrezivanje i poseduje EasyEdge za brzo prebacivanje između podrezivanja trave i ivica.

RYOBI

Klik na link da pogledate cenu i informacije.

Renovirajte stari nameštaj

RYOBI RMS180-S multifunkcionalna vibraciona brusilica je idealna za aplikacije male do srednje težine, kao što su fina završna obrada i uklanjanje boje.

RYOBI

Klik na link da pogledate cenu i informacije.

Rđa, sečenje, brušenje?

RYOBI RAG18X-0 (HP) akumulatorska ugaona brusilica od 125 mm je savršena za oštrenje sečiva, uklanjanje rđe, sečenje ploča za dvorište i još mnogo toga.

RYOBI

Klik na link da pogledate cenu i informacije.

Komentari korisnika iz celog sveta

Kupio sam Ryobi udarnu bušilicu sa baterijom pre samo par meseci. Nisam mnogo očekivao jer je to bila više impulsivna kupovina. Međutim, taj prokleti uređaj me je iznenadio. Skida navrtke sa moje stare Tacome (Toyota) kao da nisu ni zategnute. Ranije sam morao koristiti polugu za otpuštanje navrtki, ali sada ta poluga skuplja prašinu. Svi moji drugi bežični alati su Makita, i iako mi je Makita dobro služila, razmišljam o nabavci još više Ryobi alata.

images/Logo1.jpg www.reddit.com

Ako kupujete u Home Depot-u, verovatno ste videli proizvode ovog proizvođača, sa njihovim prepoznatljivim žuto-crnim brendom. RYOBI je jedan od dva Home Depot – ekskluzivna brenda električnih alata, zajedno sa Ridgidom. Naši stručnjaci vole neverovatnu širinu RYOBI platforme za baterije, koja omogućava da se isti paket baterija koristi u više alata. (Brendovi 18V ONE+ linija podržava više od 280 proizvoda ukupno, a linija 40V blizu 100.) „Ovo je jedan od mojih najboljih izbora za „uradi sam“ majstore, kaže stručnjakinja za poboljšanje doma i stila života Ketrin Emeri iz “Be The Best Home”. „Lepo je znati da će ista baterija koja napaja moju akumulatorsku bušilicu takođe raditi i za moju duvaljku za lišće ili pumpu za gume za bicikl mog deteta.“

Odabir stručnjaka: Iako se mnogi RYOBI alati nalaze na našoj listi pobednika, naši stručnjaci su bili posebno impresionirani kompletom ONE+ HP 18V bez četkica i udarnim odvrtačem, što je dovoljno da postane pobednik na nagradama za renoviranje kuće za 2023. godinu “Good Housekeeping”. „Bušilica ima dovoljno snage za bušenje gipsanih ploča i dimenzionalnog drveta, a dodatna brzina i obrtni momenti pogona su odlični za uklanjanje velikih vijaka sa zadrškom“, primetio je jedan tester alata.

images/Logo1.jpg www.goodhousekeeping.com

.