Majstori zanata

Znate šta Vam je potrebno - Znate šta je kvalitet - Znate šta je dobra ponuda: Prodaja Alata

Alat koji Vam olakšava posao

Bilo da ste tek početnik ili već iskusan majstor koji ima svoj posao u malom prstu, svima je zajedničko da će im pravi i kvalitetan alat olakšati mnogo posao.

Ponuda koja ne ostavlja ravnodušnim. Mi smo u poslu sa alatima već više od 21 godinu i naučili smo da u našoj ponudi napravimo savršen balans između skupih alata koji su namenjeni profesionalnim korisnicima i alata koji su takođe odličnog kvaliteta, jednu klasu ispod profi alata, po mnogo pristupačnijoj ceni. Mi se razumemo u alat, i zato zastupamo marke (brendove) koji razumeju šta je potrebno majstoru za njegov posao. Bilo da ste automehaničar, keramičar, moler, vodoinstalater, električar, baštovan... ovde možete naći alate poslednje generacije.

Novi ili polovni alati?. Dosta majstorskih radionica koristi alate koji su već dotrajali ali zbog navike nastavljaju da rade sa njima. Ako Vas dobro služi onda je to odlično. Ali taj alat Vam je neophodan za rad i bolje je da imate spremnu zamenu. Kupovina alata na buvljacima nije dobra opcija jer je rizično, garancija je sumnjiva (ako uopšte postoji) i poznato je da se ti alati jako loše transportuju i skladište. Polovni alati preko oglasa mogu biti jeftiniji ali nikad nećete znati koliko je osoba pre Vas radila na tom alatu, u kakvim uslovima, i koliko stručno.

Kupovina od zvaničnog zastupnika. Pogodnosti koje imate kupovinom od ovlašćenog distributera su velike. Sigurna garancija, dostava, rezervni delovi, servis, pouzdano skladištenje alata i stručna pomoć. Probajte i videćete razliku.

BIHUI alati za keramičare

Nova generacija alata koja olakšava postavljanje pločica u kupatilu, kuhinji ili na terasi. Napokon možete obaviti poslove koje je bilo nemoguće uraditi ručno bez upotrebe ovih alata.

Profi majstorski alati za svaku radionicu

Vazdušni kompresor

RYOBI R18AC-0 bežični vazdušni kompresor je savršen za naduvavanje guma i pretvaranje pneumatskih heftalica – alata za upucavanje eksera (klamerica) u bežične alate.

RYOBI

Klik na link da pogledate cenu i informacije.

GRAPHITE ugaona brusilica

Dizajniran za diskove prečnika 115 mm i radi sa brzinom od 10.000 o/min. Ugaona brusilica je opremljena prekidačem sa dva elementa, što osigurava sigurnost i potpunu kontrolu nad uređajem.

GRAPHITE

Klik na link da pogledate cenu i informacije.

Mazalica ručna

Mazalica ručna od 400cm3 sa crevom 8x300mm i 4 glave mazalice. NEO TOOLS 11-500 ručna mazalica kapaciteta 400 cm³. Komplet uključuje tvrdu metalnu cev od 150 mm, fleksibilno crevo od 300 mm i četiri vrha mazalice. Omogućava podmazivanje mehaničkih delova pod visokim pritiskom. Proizvod je napravljen od visokokvalitetnog čelika koji garantuje dug vek upotrebe. Alat je spreman za upotrebu i nije potreban dodatni pribor. Brend NEO ispunjava očekivanja profesionalaca.

NEO

Klik na link da pogledate cenu i informacije.

Garnitura alata sa dodacima

TOPEKS 1/2″set nasadnih ključeva sadrži 25 delova napravljenih od visokokvalitetnog čelika. Set uključuje 1/2″čegrtaljku (izdržljivi mehanizam sa čegrtaljkom od 45 zubaca) sa ergonomskom ofset drškom i širokim spektrom šestougaonih nasadki (18 kom, veličine od 10 do 32 mm).

Topex

Klik na link da pogledate cenu i informacije.

Alati koji će Vam pomoći u Vašem poslu

O kompaniji: Kompanija „Poljobit“ je prisutna na tržištu već više od 21 godinu, i posvećeni smo distribuciji visokokvalitetnih ručnih alata i zaštitne opreme kako bi zadovoljili potrebe različitih industrija, od majstora i radnika na gradilištima do entuzijasta i kućnih majstora. Sa bogatim iskustvom i strašću prema profesionalnom alatu, stvorili smo ugled pouzdanog i kvalitetnog dobavljača na tržištu. Danas naša kompanija pokriva celu teritoriju Republike Srbije. Sa preko 1000 zadovoljnih klijenata svrstali smo se u red najozbiljnijih veleprodaja ručnih alata, gvožđarske robe i potrošnog materijala u Srbiji. Text Around Image

Image
Alati i oprema za varenje

Naša Ponuda:

1. Ručni Alati: Ponosno nudimo širok spektar ručnih alata, uključujući bušilice, burgije, dizalice, kosilice, kompresore, pumpe, prese, punjače, agregate, zavarivače, usisivače, cirkulare, testere, heftalice, fenove, tocila, brusilice, kablove, sigurnosnu opremu, benzinske, električne i pneumatske alate i još preko 1000 različitih proizvoda za sve Vaše poslove i radove. Bez obzira jeste li profesionalac ili entuzijasta, naša paleta ručnih alata će vam pomoći da obavite svaki posao sa preciznošću i efikasnošću.

2. Zaštitna Oprema: Vaša sigurnost nam je prioritet. Zbog toga pružamo širok spektar zaštitne opreme, uključujući radna odela, rukavice, naočare, maske i mnoge druge proizvode. Naša zaštitna oprema će vam omogućiti da radite sa punim samopouzdanjem i bezbedno.

3. Multy Home: Naša nova linija proizvoda – “Multy Home” je brend koji donosi spoj elegancije i praktičnosti u svakodnevni život. Ponuda obuhvata moderne deking pločice, višenamenske gumene podloge, otirače i podloge za obuću. Ideja je jednostavna - stvarati proizvode koji unapređuju vaš dom, istovremeno pružajući funkcionalnost i estetiku.

Kvalitet i Pouzdanost: Svi proizvodi koje nudimo su odabrani pažljivo i testirani kako bi se osigurao najveći kvalitet. Naša kompanija sarađuje samo sa pouzdanim dobavljačima i svetski poznatim brendovima kako bi našim kupcima obezbedila alate i opremu koji će trajati i izdržati test vremena.

Naš Tim: Naš tim stručnjaka ima duboko razumevanje za potrebe različitih industrija i kupaca. Stojimo vam na raspolaganju da vam pružimo savete i podršku pri izboru najboljih alata i opreme za vaše projekte.

Kontaktirajte Nas: Ako vam je potrebna visokokvalitetna zaštitna oprema ili pouzdani ručni alati, ne ustručavajte se da nas kontaktirate. Naš tim će vam rado pomoći da pronađete prava rešenja za vaše potrebe. Uvereni smo da će naša kompanija postati vaš pouzdan partner za ručne alate i zaštitnu opremu. Hvala vam na interesovanju za našu kompaniju. Ako imate dodatne zahteve ili specifične informacije, slobodno ih podelite sa nama kako bismo prilagodili našu ponudu vašim potrebama.

Photo Gallery