YouTube

“Zona Alata” je testirala Ryobi Aku Brusilicu!

Poznati YouTube portal za testiranje alata “Zona Alata” je testirala još jedan kvalitetan alat – “Ryobi R18AG7 0” Aku Brusilica! Pogledajte kompletno testiranje i utiske:RYOBI R18AG7-0 aku. ugaona brusilica, bez četkica (125mm), 18V ONE+, savršena je za oštrenje sečiva, uklanjanje rđe, sečenje ploča za dvorište i još mnogo toga. Uz pravu snagu, ova kompaktna ugaona brusilica pruža brzinu bez opterećenja od 11.000 obrtaja u minuti, koja je jednako snažna kao i el. modeli sa kablom, ali ima dodatnu bežičnu pogodnost. Uključivanje napredne tehnologije bez četkica znači više snage, duže vreme rada i duži vek trajanja zahvaljujući motoru bez trenja. Inteligentna elektronika stalno reguliše rad motora a ima tehnologiju protiv povratnog udarca, tako da će se alat isključiti kada se otkrije zaglavljivanje radi dodatne sigurnosti korisnika. Sa štitnikom diska i maticom za uklanjaju bez alata se muke oko pronalaženja odgovarajućeg alata za promenu diska za rezanje ili brušenje. Ručka s tri točke i prekidač za zaključavanje osiguravaju korisniku veću fleksibilnost i kontrolu tokom rezanja ili brušenja.

Koristeći bateriju od 5,0 Ah (nije uključena), RYOBI R18AG7-0 može isporučiti do 80 rezova navojne šipke od 13 mm s jednim punjenjem. Ovo je čisti alat – baterija i punjač nisu uključeni.

RYOBI 18V ONE+ sistem sadrži preko 280 inovativnih proizvoda, dajući vam vrhunsku raznovrsnost i izbor za obavljanje različitog posla. Sa naprednom litijumskom tehnologijom, RYOBI omogućava bušenje, sečenje, pričvršćivanje, osvetljenje, snabdevanje vodom, hlađenje kao i obavljanje poslova u dvorištu npr. podrezivanje, pravljenje ivičnjaka, košenje i čišćenje! RYOBI ONE+ daje moć da uradite više.

*RYOBI brend alata je važan član moćne grupacije TTI.

Techtronic Industries (TTI) je lider svetske klase u kvalitetnim potrošačkim, profesionalnim i industrijskim proizvodima koji se plasiraju u industriju za uređenje doma i bašte, za popravke i industriju građevinarstva. Neki od moćnih brendova grupacije su npr. MILWAUKEE, RYOBI, AEG…itd.

Pogledajte i naručite proizvod ovde.

Ostavite odgovor